اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیلی در نشست خبری حامیان دانشگاه تهرانی حجت الاسلام رئیسی که در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: دولت یازدهم با وعده های زیاد از مردم رای گرفت، وعده هایی که ناظر بر مشکلات جامعه آن روز ما بود، به عنوان نمونه در ایامی که فضای تحریم مشکلاتی را برای کشور به وجود آورد، روحانی می گفت که با تعامل با دنیا هم چرخ سانتریفیوژها و هم چرخ اقتصاد می چرخد، بنابراین سه سال مسائل و مشکلات کشور را به این مسئله معطوف کرد.
وی افزود: وزارت امور خارجه یکی از وزارت خانه های استراتژیک است، اما چوت فقط برای مذاکرات بسیج شده بود نتوانست در مسائل منطقه ای فعال شود. در واقع به دلیل انفعال این وزارتخانه موقعیت های خوبی را از دست دادیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: در بحران پیش آمده بین ترکیه و روسیه، بازار بزرگی بر روی محصولات ترکیه بسته شد، اما ما از بازار روسیه بهره ای نبردیم.
ابراهیمی با اشاره به فاجعه منا و عملکرد ضعیف وزارت امور خارجه در خصوص این فاجعه، اضافه کرد: در دوره روحانی وزارت امور خارجه کارنامه ناموفقی داشته است.
وی با بیان اینکه برجام قرار بود مشکلات داخلی را حل کند، اما دولت روحانی حتی نتوانست از فرصت های محدود برجام هم استفاده کند؛ به گونه ای که میزان سرمایه گذاری خارجی در این دولت نسبت به دولت قبل کاهش یافته، تصریح کرد: این در حالی است که ما بر اساس توافق نامه هسته ای به تعهدات خود عمل کرده ایم، اما طرف مقابل به ویژه آمریکا به طور کامل تعهدات خود را اجرا نکرده است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه روحانی در سال ۹۲ دوگانه معیشت و تحریم را مطرح کرد؛ اما امروز دوگانه جنگ و صلح را جایگزین آن کرده است، افزود: امروز در حوزه عمومی حاشیه نشینی بیداد می کند و بیکاری افزایش یافته است .در واقع عملکرد روحانی ناامیدی را در جامعه افزایش داده است. امروز به دلیل عملکرد بد و خوی اشرافی گری، دیوار بلندی بین دولت و مردم به وجود آمده است.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه باید دولتی روی کار بیاید که بی اعتمادی مردم به دولت را از بین ببرد، اظهار کرد: امروز صاحبان اصلی انقلاب برای شرکت در انتخابات دچار نامیدی شده اند؛ به گونه ای که ما در انتخابات تهران و در مناطق محروم کاهش مشارکت و در مناطق دیگر افزایش مشارکت داشته ایم.
وی تصریح کرد: واقعیت این است که دولتی با نام امید و با شعار تدبیر آمد، اما با بی تدبیری، چرخ مملکت چرخید و امروز نیز شاهدیم که روحانی با یک کاندیدای رانتی، پوششی و دوپینگی وارد صحنه شده و دارند ۲ برابر بیش از کاندیداها از فرصت ها استفاده می کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: در طول جمهوری اسلامی، هیچ دولتی به اندازه دولت یازدهم به نارضایتی و بی اعتمادی مبتلا نشده؛ حتی دولت هاشمی نیز این وضعیت را نداشته است و با این حال ریزش آراء در هیچ دولتی به اندازه دولت روحانی سابقه نداشته است.
ابراهیمی با بیان اینکه دولت دارد کشور را وارد فضای حاشیه ای می کند و روحانی عمدتا حرف های نادرست و دروغی را مطرح می سازد، افزود: می خواهند با تحریفات تاریخی و ایجاد فضای احساسی دوگانه، خفقان آزادی را در بین مردم مطرح کنند. در واقع حرف ها و اتهاماتی می زنند که آنها را از زبان رادیوهای ضد انقلاب می شنویم. روحانی ۱۶ سال دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و در این دولت به غیر از وزیر اطلاعات، همه وزراء از بین امنیتی ها انتخاب شده اند؛ در هر حال او نباید چنین معامله ای با مردم کرده و تبعات حرف های امنیتی خود را ندارد.
وی اضافه کرد: مردم و تاریخ در مورد کسانی که در جایگاه ریاست جمهوری چنین حرف هایی را می زنند قضاوت خوبی ندارند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به اینکه یک سیره دینی و اهل بیتی در رئیسی وجود دارد و او عمده ویژگی های احراز پست ریاست جمهوری را دارد، تصریح کرد: کسی باید به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود که مورد اعتماد امامین انقلاب باشد، کارنامه روشنی در مبارزه با فساد، تبعیض و مقابله با رانت داشته باشد، سابقه و نکته تاریکی در زندگی او وجود نداشته باشد، اطرافیان پاک دستی داشته باشد، خوی مردم گرایی داشته باشد و با روحیه اشرافی گری مقابله کند و این مطالبه عمومی در جامعه است.
ابراهیمی اضافه کرد: تنها هشت سال تا پایان سند چشم انداز ۱۴۰۴ فاصله داریم، بنابراین کسی باید روی کار بیاید که این عقب ماندگی را جبران کند. در هر حال به عنوان یک فرد دانشگاهی از مردم می خواهیم که که ابتدا حضور پرشور و حداکثری در انتخابات داشته باشند، سپس رئیسی را یاری کنند.